Street Gastron tarina alkoi, kun Pertti Kallioisen  sekä Pasi Hassisen perustama Street Gastrosta tuli Suomen ensimmäinen katuruokarekasta kivijalkaan hypännyt ravintola. Vuodesta 2013 Street Gastro on tullut tunnetuksi kuohkean rapeista neliön muotoisista premium sandwicheistä, jotka täytetään matalassa lämmössä kypsyneillä lihoilla, käsintehdyillä kastikkeilla ja tuoreilla kasviksilla ja yrteillä.

Ensimmäinen toimipiste avattiin vuonna 2013 Senaatintorin lähelle Sofiankadulle, jossa sandwicheja tarjottiin suoraan vaunusta ja siitä lähtien yritys on ollut tunnettu laadukkaista ruoistaan sekä hyvästä palvelusta. Tällä hetkellä Street Gastro -ravintoloita on kolme Helsingin keskustassa ja keväällä 2017 laajensimme Helsingin ulkopuolelle, kun avasimme ravintolat Espooseen sekä Vantaalle.Street Gastro -ruokarekka kiertää myös kesällä ympäri Suomen eri tapahtumissa sekä tuo laadukkaan tarjonnan asiakkaiden tilaisuuksiin cateringin kera.

Hassinen ja Kallioinen ovat ansainneet kannuksensa mm. Chez Dominiquessa, G. W. Sundmansilla, Olossa ja Pure Bistrossa. Nyt he ovat vuosien aikana mullistaneet suomalaisen katuruokakulttuurin ja lisää on luvassa.